2021.10.23. - Gyöngyi

Impresszum

Csermely Egyesület


Természet- és környezetvédelem


Jelen magazin a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság által az IO/18513-4/2011 iktatószámon került nyilvántartásra. Jelen internetes magazin nonprofit jellegű. Jelen magazin a www.startlap.zug.hu (a Serweb Kft által üzemeltetett internetes tartalomszolgáltatás) részét képezi.

A 45/2014. Korm. rendelet szerint a Tárhelyszolgáltató adatai:
Serweb Kft., 6720 Szeged, Arany János utca 7. irodaház I. emelet.

A weboldal e-mail címe: info[kukac]csermely.com
Kiadó neve / címe: Csermely Egyesület, 6724 Szeged, Csongrádi sgt. 116/B.
Telefonos elérhetőség: +36-30-269-13-28

A webhely felelős szerkesztője:
Csehó Gábor [elnök, felelős szerkesztő]
E-mail: info[kukac]csermely.com

A stáb tagjai (admin-ok, moderátorok, cikkírók, kép/hang felelősök):
Csehó Gábor, elnök
Halmi Gábor, ügyvezető elnök
Illés Gábor, titkár
Balogh Zsolt, elnökségi tag
Hódi Szilveszter, elnökségi tag
...és még sokan mások...

Webprogramozás:
Tokai András (bandy)

Oldalainkon kedvező áron (bartelban is) megjelentetjük
- közleményét,
- hirdetését,
+ igény esetén tagjaink számára hírlevélküldési kapacitással rendelkezünk,
+ vállalunk banner cserét,
(A hirdetési helyek a weboldal szerkesztőségétől függetlenek)

Szeretnél Önkéntes / Gyakornok / Segítő / Támogató / Mentor lenni?
Újságíró, PR/HR, Marketinges, Hírszerkesztő, Promoter, Forrásszerző kategóriákban fogadunk hallgatókat / frissen végzett gyakornokot (önkéntest).

Fő forrásaink:
- az Olvasók által beküldött beszámolók, képek, információk, ismertetők, feltárások, tippek-trükkök, közlemények (hirdetések),
- a Mátrix Közhasznú Alapítvány,
- az Orpheus Egyesület,
- a SERWEB Kft.,
- a lelkes bloggerek, önkéntesek, segítők, egyéb...
- a Magyarországért Mozgalom,
- a Magyar Távirati Iroda,

Az oldalon megjelenő valamennyi tartalmat - kivéve a galéria, a fórum, a hirdető rovatokban, és a többi - az oldalra látogatók által - publikált anyagokat, a külső cikkírók (hírvadászok, hobbiírók) által hozzánk megjelenítésre eljuttatott anyagokat - szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag az oldal szerkesztőjének előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a forrást és a hiperlinket tartalmazó hivatkozást (az oldalra mutató LINKET) is.

Az apróhirdető rovatot, a képfeltöltő rovatot, a fórumot, a hozzászólás bokszokat minden felhasználó a saját felelősségére szabadon használhatja, a beírásokért, a megjelenített tartalmakért az oldal üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal! Jogvita esetén az üzemeltető a hatóságok kérésére a szabálysértést / bűncselekményt elkövető felhasználó regisztrációkor megadott valódi (aktiválásnál használt) e-mail címét kiadja.

Az oldalon megjelenő hirdetések / külső CIKKEK (egyéb bartel) tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen tartalmakért minden esetben a megjelenítést kérő felel.

Az oldal szerkesztői örömmel fogadnak minden külsős cikkírót, témafelelőst, szakértőt. A beérkező anyagok között a szerkesztők szabadon szelektálhatnak. Próbálunk szűrni.... de a külső publikáló (cikk / hír / kép / információ beküldő) által közölt valótlan adatért, a megjelent anyagért minden formában a beküldő / informátor felel.

Az üzemeltető külső kérésre az üzemeltetett oldalon szerzői vagy személyiségi jogokhoz kapcsolódó anyagokat eltávolít. Előfordulhat, hogy harmadik személy mások anyagait sajátjaként tüntet fel, az üzemeltetőhöz megjelenítésre beküld. Mivel az üzemeltetett oldal nonprofit jellegű, kártérítési igényeket nem tudunk kielégíteni, de kérésre ide kapcsolódó tartalmakat a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

Az üzemeltető / szerkesztőség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak előre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget!

Az üzemeltető kéziratot vagy más eljuttatott anyagot nem őriz meg és nem küld vissza!

FIGYELEM: a portál elsősorban szórakoztató jellegű. Vannak oldalrészek, melyek esetenként pejoratívan értelmezendőek. Egyes oldalrészek a humor kategóriába sorolhatóak.

A magazint vagy annak bármely aloldalát böngésző (néző, olvasó, hallgató) felhasználónak minősül. Az oldalakról / a kapcsolódó alkalmazásokról megszerzett információt, tanácsot, receptet, módszert, javaslatot, trükköt és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelősségére veheti igénybe! Az oldalakat / aloldalakat / alkalmazásokat felhasználó olvasó / néző / hallgató az üzemeltetett oldalra érkezéskor elfogadja, hogy az oldalak / alkalmazások révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élő és élettelen környezeti elemnek) okozott kárért az oldal / alkalmazás készítőivel szemben kártérítési igénye nem lehet!


További információk az "Adatvédelem" menüpont alatt olvashatók!

A tagjainknak, felhasználóinknak hasznos időtöltést KÍVÁNUNK!

Környezetvédelem, természetvédelem

Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

Adó 1 százalék

Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb - tágabb környezete érdekében.

adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
Egyesületek alapítványok támogatása,
adó 1 százalék szervezet kereső