rss
adóbevalláskor adó 1+1 felajánlás madarak, fák, erdő, természet, madárkórház környezet
 • Galéria » Csermely Egyesület fotók » A Szegedi Értéktárban szerepelő SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástár

 • 140132

  Csermely Egyesület  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  A Szegedi Értéktárban szerepelő SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástár
  A(z) A Szegedi Értéktárban szerepelő SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástár című képet 1096 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Nagy szarvasbogár Környezetvédelmi eligazítás Kommandói Horn Dávid Falumúzeum megnyitóünnepsége Kirándulás a zsombói Lápas-tónál Őszi nyugalom A víz és az ember Családi napon Erdélyi túra Élelem után kutatva Vörös róka Gyermeknap Kisteleken Csíráztass! Ökoműhely és tapasztalatcsere
 • Környezetvédelem, természetvédelem

  Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

  Adó 1 százalék

  Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

  Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb - tágabb környezete érdekében.

  adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
  Egyesületek alapítványok támogatása,
  adó 1 százalék szervezet kereső

 • további képek