rss
adóbevalláskor adó 1+1 felajánlás madarak, fák, erdő, természet, madárkórház környezet
 • Galéria » Csermely Egyesület fotók » Látogatás az SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástárban

 • 140132

  Csermely Egyesület  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Látogatás az SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástárban
  A(z) Látogatás az SZTE JGYPK Interaktív Természetismereti Tudástárban című képet 1371 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Darvak Ürge Gemenci táj Horn Dávid Falumúzeum - Kommandó DKMT Ifjú Környezetvédők Hálózata Csiráztatás, növénytermesztés Vadóc kerti kiállítás Kisemlősök kutatása Kommandói Horn Dávid Falumúzeum megnyitóünnepsége Kiránduláson Vadóc kerti magfogás Pusztaszeri Tündérnap
 • Környezetvédelem, természetvédelem

  Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

  Adó 1 százalék

  Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

  Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb - tágabb környezete érdekében.

  adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
  Egyesületek alapítványok támogatása,
  adó 1 százalék szervezet kereső

 • további képek