2022.01.17. - Antal, Antónia

Elérhetőségek, információk

Elérhetőségek, információk
Elérhetőségek, információkHa részt szeretne venni a Csermely Környezetvédelmi Egyesület programjain vagy közvetlenül meg szeretné ismerni a természetvédelmi és környezetvédelmi programjainkat, tevékenységeinket, esetleg természet- vagy környezetvédelemmel kapcsolatos problémája, észrevétele van, bátran keressen fel egyesületünket, készséggel állunk rendelkezésére.

Egyesületünket a következő címeken, illetve telefonszámokon érheti el:
Csermely Környezetvédelmi Egyesület
Székhely: 6724 Szeged, Csongrádi sgt. 116/B.
Mobil: +36-20-977-05-25
Fax: +36-62-488-293
E-mail: info”kukac”csermely.com

Az egyesület vezetősége

Csehó Gábor, elnök
Mobil: +36-20-977-05-25
E-mail: cseho”kukac”csermely.com
Skype: csehogabor

Halmi Gábor, ügyvezető elnök
Mobil: +36-30-670-92-23
E-mail: gaborhalmi”kukac”yahoo.ca

Hodi Szilveszter, titkar
E-mail: west_air”kukac”freemail.hu

Balogh Zsolt, elnökségi tag
E-mail: lintospa”kukac”freemail.hu

Balogh-Langer Lajos, elnoksegi tag
E-mail: lali.galogh"kukac"gmail.com

Működjünk együtt a természetvédelem és a környezetvédelem problémáinak megoldásában!

Ha egyesületünk tagságába szeretne lépni, kérjük az oldalunkon elérhető belépési nyilatkozat kitöltésével kezdeményezze a tagként való jelentkezést!

Környezetvédelem, természetvédelem

Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

Adó 1 százalék

Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb - tágabb környezete érdekében.

adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
Egyesületek alapítványok támogatása,
adó 1 százalék szervezet kereső